RAW karbanátky s petrželkou

49
- reklama -

Suroviny
8 ks

1 hrnek přes noc namočených slunečnicových semínek
1 mrkev a 1 řepa v poměru 1:1
1 cibule
česnek dle chuti
1 hrst čerstvé petrželky
sůl, nejlépe himalájskou
1 lžíce citronové šťávy

Postup přípravy receptu

  1. Slunečnici umeleme, jde to i ponorným mixérem, zeleninu najemno nastrouháme, cibuli nakrájíme na drobné kostičky a česnek prolisujeme.


    Zobrazit celý recept

  2. Přidáme trochu citronové šťávy, drobně nakrájenou petrželku a osolíme.

  3. Vytvoříme karbanátky a podáváme se zeleninou. Do sušičky je nedávejte, nechte je krásně šťavnaté, vždyť jsou živé. Zbytečně byste je dehydrovali.

Poznámka od kuchařky

Krásný den a sluníčko v duši všem