- reklama -
Suroviny
cca
- 2 vejce
- 1 hrnek cukru
- 1 hrubé mouky
- 2 lzice oleje
- pudink
- zakysana smetana
- skoricovy cukr
- prasek do peciva
Postup přípravy receptu
-
Z vajec, cukru uslehame hmotu pridame mouku, olej, prasek do pec.
-
Testo vylijeme na mensi pekacek nebo zap. misku a dame do trouby na asi 7 minut pect.
-
Mezitim uz mame hotovy uvareny ridsi pudink, ktery polijeme na buchtu po tech par minutach a pomalu pecem az je buchta hotova, ten pudink se nam hezky propadne az dolu a nejaky zustane i nahore ty buchty.
-
Po vychladnuti si potreme zakysanou smetankou smichanou s cukrem a navrch posypeme skoricovym cukrem.
Poznámka od kuchařky
je to rychle jen to vypada ze neni,takze preju vsem co si ji udelate dobrou chuticku 😉
Kuchařka: indulina28