
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 4 plátky roštěné
- 2OO g vepřového uzeného masa
- 1 cibule
- 4 lžičky hořčice
- 4 lžíce strouhaného čerstvého křenu
- hladká mouka
- olej
- mletá paprika
- pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Maso naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí a posypeme křenem. Na plátky poklademe nudličky uzeného masa (uvařeného), zavineme, spíchneme kovovými jehlami a obalíme v hladké mouce.
-
V pánvi na oleji necháme zesklovatět jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso a zprudka opečeme ze všech stran. Zasypeme mletou paprikou, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme pod pokličkou doměkka.
Poznámka od kuchařky
Jako přílohu jsem zvolila dušené fazolky na česneku, sypané křenem.
Upraveno podle Recepty pro každý den.
Kuchařka: Eliza









