- reklama -
Suroviny
- Těsto:
- 250 g hladké mouky
- 250 g celozrnné mouky
- ½ lžičky soli
- 6 lžic oleje
- 20 g droždí
- Dále:
- 1 čínske zelí
- 1 cibule
- 4 stroužky česneku
- 200 ml rajčatové šťávy
- 100 g rukoly
- sušená rajčata nakládaná v oleji
- koření na pizzu
- bazalka
- olej
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Všetky prísady na cesto dobre vymiesime a cesto necháme kysnúť cca 20 minút.
-
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak.
Pridáme na rezance narezanú čínsku kapustu, okoreníme, pridáme bazalku, šťavu. Podľa potreby osolíme a dusíme 10 min. Necháme prechladnúť a potom vmiešame rukolu. -
Cesto vyvaľkáme a uložíme do olejom vymastenej koláčovej formy tak, že vytvoríme okraje. Potrieme ho olejom.
-
Na cesto rozložíme zmes čínskej kapusty a poukladáme nakrájané paradajky.
-
Pečieme na 220°C dozlata.
Kuchařka: tejaja