Romadur ala tatarák

216
- reklama -

Suroviny

Romadur
cibule
kečup
hořčice
chilli
sladká paprika
pepř
kmín drcený
chleba
olej
česnek

Postup přípravy receptu

  1. Na talíř dáme romadur, kolem hezky naaranžujeme nadroboučko nakrájenou cibuli, koření, kečup a hořčici.


    Zobrazit celý recept

  2. Osmažíme topinky, pořádně potřeme česnekem.

  3. Před podáváním se romadur se vším, co je okolo, rozpatlá na kašičku a plácá 😀 na topinky.

Poznámka od kuchařky

Gramáž jsem neuváděla schválně, každý ná jiné chutě, proto si množství upravte podle sebe 🙂

Mamka tohle dělá v hospodě k pivečku a většinou dává půl romaduru, 2 cibule a koření po malé lžičce, kečup a hořčici odhadem :D. Fotku dodám, jakmile k ní pojedu. Já toto nejím, takže recept dávám pro milovníky „smradláků“ a topinek s čímkoliv 😀