- reklama -
Suroviny
- Romadur
- cibule
- kečup
- hořčice
- chilli
- sladká paprika
- pepř
- kmín drcený
- chleba
- olej
- česnek
Postup přípravy receptu
-
Na talíř dáme romadur, kolem hezky naaranžujeme nadroboučko nakrájenou cibuli, koření, kečup a hořčici.
-
Osmažíme topinky, pořádně potřeme česnekem.
-
Před podáváním se romadur se vším, co je okolo, rozpatlá na kašičku a plácá 😀 na topinky.
Poznámka od kuchařky
Gramáž jsem neuváděla schválně, každý ná jiné chutě, proto si množství upravte podle sebe 🙂
Mamka tohle dělá v hospodě k pivečku a většinou dává půl romaduru, 2 cibule a koření po malé lžičce, kečup a hořčici odhadem :D. Fotku dodám, jakmile k ní pojedu. Já toto nejím, takže recept dávám pro milovníky „smradláků“ a topinek s čímkoliv 😀
Kuchařka: misulla09