
- reklama -
Suroviny
            4-5 porcí
							
    
- 400 g rýže
- 1 lžíce másla
- 6 lžíc oleje
- 2 barevné papriky
- 1 cibule
- 1/4 čínského zelí
- 6 lžic sojové omáčky
- koření na čínu
- 200 g měkkého salámu
- sýr na posypaní
Postup přípravy receptu
- 
Rýži uvaříme. 
- 
Cibuli nakrájíme na drobno, papriku a zelí najemno. Salám na malé kostičky. 
- 
Na oleji osmahneme cibulku do sklovata, přidáme ostatní zeleninu a chvíli restujeme. 
- 
Pak přidáme salám, posypeme kořením na čínu – kdo jak rád. 
- 
Nalijeme sójovou omáčku. Podusíme. 
- 
Smícháme s rýží 2 minuty prohřejeme. Na talíři ještě posypeme sýrem. 
Poznámka od kuchařky
Místo salámu může být kuřecí maso.
Foto dodám.
            Kuchařka: Denisa
        
