
- reklama -
Suroviny
4 – 5 porcí
- 4 cibule
- 3 stroužky česneku
- 300 ml rajského protlaku
- 2-3 lžíce cukru
- 1 lžičku soli
- špetku pepře
- 1 lžička kmínu
- bobkový list
- 4 lžíce kečupu
- hladká mouka
- máslo na jíšku
- olej na smažení
- trochu vody
- sýr na posypání
- těstoviny
Postup přípravy receptu
-
Na oleji si usmažíme pokrájenou cibuli a česnek, přidáme také trochu vody a necháme změknout.
-
Pak přidáme rajský protlak, kečup, sůl, cukr a koření (pepř, bobkový list, kmín).
-
Nakonec si usmažíme jíšku a přidáme ji do omáčky.
-
Hotovou omáčku dáme na uvařené těstoviny a posypeme nastrouhaným sýrem.
Kuchařka: Ilacek