![Polévková směs_5ffe0e1749f2d.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/polevkova-smes_5ffe0e17388e1.jpeg)
- reklama -
Suroviny
- 200 g mrkve
- 300 g celeru + 20 g celerové natě
- 100 g petržel + 20 g petrželové natě
- 100 g kedlubna nebo květák
- kapusta
- 100 g cibule
- 20-30 g soli
- 200 g 100% tuku
Postup přípravy receptu
-
Zeleninu pomeleme a na tuku dusíme 30 minut.
-
Hned horké nacpat do skleniček tak, aby nebyl vzduch v zelenině a zalít tukem ve kterém jsme zeleninu smažili.
-
Nesterilovat-schovat v suchu.
Poznámka od kuchařky
Místo mletí,které je náročné,lze zeleninu nastrouhat třeba na robotu.
Kuchař: gagula