
- reklama -
Suroviny
- 500 g pangasia
- 1 oranžová paprika
- 2 rajčata
- 3 jarní cibulky
- 150 ml bílého suchého vína
- čerstvá bazalka
- olivový olej
- 1 lžíce másla
- sůl
- pepř
- citron
Postup přípravy receptu
-
Filety zakápneme citronem a zprudka opečeme na oleji. Osolíme, opepříme, podlijeme polovinou vína a necháme ho vyvařit.
-
Přidáme nakrájené cibulky, papriky, podlijeme zbytkem vína a dusíme doměkka. V polovině dušení přidáme nakrájená rajčata a bazalku. Nakonec zjemníme šťávu máslem.
Poznámka od kuchařky
Zdroj-internet.
Já jsem si to samozřejmě dělala jen z jednoho kusu pangasia a podle toho jsem přiměřeně přidala ostatní suroviny.
Kuchařka: JanaDorazinova









