
- reklama -
Suroviny
- 2 králičí přední nohy
- 2 králičí hřbety
- 200 g uzeného masa
- 50 g anglické slaniny
- 150 ml červeného suchého vína
- 5 snítek čerstvého tymiánu
- pikantní hořčice
- sůl
- pepř
- 1 malá palice česneku
Postup přípravy receptu
-
Maso osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí.
-
Na každý kousek dáme větvičku tymiánu, na roládky špalíček uzeného a spíchneme špejlí, nohy obalíme slaninou.
-
Zbytek uzeného přidáme do pekáčku, podlijeme vínem, přidáme rozkrojenou hlavičku česneku a pečeme doměkka. Je-li potřeba, podléváme během pečení vínem nebo vodou.
Poznámka od kuchařky
Doporučuji podávat s bramborovým knedlíkem a špenátem
Kuchařka: maris