- reklama -
Suroviny
2 porce
- králičí játra ze 2-4 králíků například
- králičí ledvinky 4 – 10 ks
- sůl
- olej
- 1 cibuli
- česnek 4 stroužky
- kmín
- provensálské koření
- pepř mlety
- jíška
- rýže
Postup přípravy receptu
-
Nakrájíme si na jemno cibuli a osmahneme dozlatova na oleji. Přidáme játra a ledvinky očištěné a nakrájené na malé kousky a necháme osmahnout a poté zalijeme vřící vodou přiměřeně k velikosti hrnce.
-
Dále přidáme nastrouhaný česnek na jemno a přidáme kmín, sůl, provensálské, pepř, vše podle chuti. Toto celé necháme povařit a dohustíme zásmažkou nebo jíškou. Podáváme s rýží.
Poznámka od kuchařky
Experimentování s jinými variantami povoleno 🙂
Kuchař: MartinZ105