- reklama -
Suroviny
2 porce
- 1 hermelín nebo camembert
- 100 ml majonézy
- 1 cibule menší
- sůl dle chuti
- pepř mletý bílý
Postup přípravy receptu
-
Hermelín pokrájíme na malé kousky a dáme do misky. Pokud se nám bude lepit, můžeme nůž namáčet ve vodě nebo vložit na chvíli do mrazáku a pak nastrouhat.
-
K hermelínu přidáme jemně pokrájenou cibulku, majolku, sůl, pepř a dobře promícháme.
-
Pomazánku, pokud je hodně hustá, můžeme zředit (zjemnit) lžící smetany, pak necháme v chladu chvilku proležet.
-
Pomazánku mažeme na čerstvé pečivo a na dozdobení postačí trochu čerstvé zeleniny (paprika, rajče, ředkvička, okurka…).
Kuchař: recepty73