Dietní štrúdl z ovesných vloček

64
- reklama -

Suroviny

TĚSTO
250 g ovesných vloček
300 g bílého jogurtu
1-2 lžíce tekutého medu /agáve/javorového sirupu
voda dle potřeby
NÁPLŇ
2-3 jablka
skořice
ořechy
brusinky
(pokud chceme sladší, tak med/agáve/javorový sirup)

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme vločky, jogurt a sladidlo, rozdělíme na dvě půlky.


    Zobrazit celý recept

  2. Jednu půlku rozprostřeme na plech, naklademe směs z nakrájených jablek, ořechů, brusinek, skořice, pokryjeme druhou polovinou.

  3. Pečeme cca 30-40 minut cca 180°C.

Poznámka od kuchařky

Štrúdl není moc sladký, chutná úplně jinak, ale je to milá varianta pro mlsné jazýčky.