- reklama -
Suroviny
- TĚSTO
- 250 g ovesných vloček
- 300 g bílého jogurtu
- 1-2 lžíce tekutého medu /agáve/javorového sirupu
- voda dle potřeby
- NÁPLŇ
- 2-3 jablka
- skořice
- ořechy
- brusinky
- (pokud chceme sladší, tak med/agáve/javorový sirup)
Postup přípravy receptu
-
Smícháme vločky, jogurt a sladidlo, rozdělíme na dvě půlky.
-
Jednu půlku rozprostřeme na plech, naklademe směs z nakrájených jablek, ořechů, brusinek, skořice, pokryjeme druhou polovinou.
-
Pečeme cca 30-40 minut cca 180°C.
Poznámka od kuchařky
Štrúdl není moc sladký, chutná úplně jinak, ale je to milá varianta pro mlsné jazýčky.
Kuchařka: Monikiska