
- reklama -
Suroviny
1 porce
- filet Tilápie
- 2 brambory
- 5 růžiček brokolice
- pár fazolek
- tymián
- olivový olej
- 1 stroužek česneku
- sůl
- kmín
- zelenina
Postup přípravy receptu
-
Nejprve si upravíme filet tilápie – nasolíme, potřeme olivovým olejem s tymiánem. necháme chvíli uležet.
-
Stroužek česneku si nakrájíme na malé kousky a do zlatova osmažíme na olivovém oleji.
-
Uvaříme si brambory v osolené vodě s kmínem. V dalším hrnci uvedeme osolenou vodu k varu a přidáme na 5 minut brokolici s fazolkami.
-
Uvařené brambory pošťoucháme společně s růžičkami brokolice a opečenými kousky česneku.
-
Nyní si na pánevi v olivovém oleji usmažíme tilápii. Do pánve můžeme přidat ještě mrkev nebo rajčata a lehce je oprančit.
Kuchařka: Lucie95