Vepřové maso s červenou řepou

111
- reklama -

Suroviny
4 porce

500 g vepřového masa
600 g červené řepy
600 g brambor
olej
sůl
pepř mletý
kmín
cibule
majoránka
česnek

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme na kocky narezané mäso a necháme zatiahnúť.


    Zobrazit celý recept

  2. Pridáme na kocky narezanú cviklu, roztlačený cesnak, podlejeme vodou a dusíme takmer domäkka.

  3. Nakoniec vložíme na kocky narezané zemiaky a dovaríme. Dochutíme soľou, korením, majoránkou a necháme ešte 5 min povariť.
    Podávame s čerstvým chlebom.

Poznámka od kuchařky

Recept je z časopisu Posli recept, č. 02/2015 a je upravený.