Čokoládové lasagne

45
- reklama -

Suroviny

500 g těstovinových plátů na lasagne
300 g sýr mascarpone
180 g smetany
100 g hořké čokolády
kůra a šťáva ze 2 pomerančů
100 g cukru
50 g kakaa
2 sáčky vanilkového cukru
2 vejce
50 g pistácií

Postup přípravy receptu

  1. Připravte si 500 g hotových plátů na lasagne, které se nemusí předem vařit.


    Zobrazit celý recept

  2. Vejce, cukr a vanilkový cukr vyšleháme do pěny, přidáme mascarpone a zakysanou smetanou, šťávu a kůru nastrouhanou z pomerančů, nasekané pistácie a čokoládové úlomky. Šleháme, dokud se nevytvoří rovnoměrná náplň do lasagní.

  3. Skládáme střídavě těstovinové pláty a náplň. Zakončíme náplní, posypeme kakaem.

  4. Pečeme 20 minut při 180 stupních.