- reklama -
Suroviny
2 porce
- 2 plátky krkovice bez kosti
- 8 vyzrálých středně velkých rajčat
- 1 lžíce kapary
- lístky čerstvého oregana – množství podle chuti
- sůl
- čerstvě mletý pepř
- olivový olej
Postup přípravy receptu
-
Plátky masa mírně naklepeme, na krajích nařízneme, osolíme a opepříme. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a připravené maso zprudka opečeme.
-
Přidáme nakrájená rajčata, polovinu lístků oregana, je-li třeba mírně podlijeme (rajčate pustí dost šťávy) a společně krátce podusíme.
-
Na závěr přidáme kapary, ještě chvíli povaříme a posypeme zbytkem oregana.
Poznámka od kuchařky
Jako přílohu jsem chtěla polentu, ale došla mi, tak jsem zvolila kuskus s petrželkoou.
Kuchařka: maris