
- reklama -
Suroviny
- 4 tenké porce rybího filé
- 5 dkg slaniny
- 8 dkg sterilovaných okurek
- máslo
- 1,5 dl kysané smetany
- hořčice
- 5 dkg tvrdého sýra
- citron
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Opláchnuté porce rybího filé osolíme a pokapeme citrónovou šťávou, jednu porci vložíme do vymaštěného kastrolku, pokapeme trochu rozkvedlané smetany, poklademe plátkem slaniny, hořčicí a jemně pokrájenou okurkou.
-
Pak na ni položíme druhou porci, potřeme ji hořčicí, opět poklademe plátky slaniny, okurkou a hořčicí a stejně tak i další porce. Nakonec přelijeme smetanou a pečeme půl hodiny ve středně vyhřáté troubě.
-
Při dopékání posypeme strouhaným sýrem. Podáváme s opečenými brambory a se zeleninovým salátem.
Kuchař: toprecepty.cz