
- reklama -
Suroviny
- 600 g vepřové kýty nebo karé
- 1 drůbeží paštika (70 g)
- 100 g žampionů
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 100 g steril. nebo mraženého hrášku
- tvrdý sýr
- 1 kostka masoxu
- sůl
- pepř
- kmín
- máslo
- petrželová nať
Postup přípravy receptu
-
Mäso pokrájame na rezne,osolíme,okoreníme a naklepeme.Natrieme každý plátok paštétou a šampiňónmi podusenými na troche masla,ktoré sme osolili,okorenili a posypali kmínom.
-
Pridáme plátok syra a rezne skrútime alebo preložíme,zopneme špáradlom.
-
Cibulu speníme na oleji,pridáme cesnak a závitky opražíme.
-
Podlejeme masoxom a dusíme.
-
Pred koncom pridáme do šťavy hrášok a postrúhaný syr. Podávame so zemiakovou kašou alebo ryžou.
Kuchařka: Ivana79