
- reklama -
Suroviny
1 porce
- 1 zralý Hermelín, Camembert či jiný zrající sýr s bílou plísní
- ledový salát
- červená paprika
- sterilovaná kukuřice
- nať jarní cibulky
- brusinky
- pesto
- tatarka
Postup přípravy receptu
-
Salát natrháme na kousky velikosti sousta, papriku nakrájíme na kostičky.
-
Na talíř uděláme lůžko ze salátu, posypeme paprikou a kukuřicí.
-
Navrch položíme Hermelín či Camembert rozkrojený na 8 trojůhelníčků, na něj lžičku brusinek a lžičku pesta.
-
Salát pocákáme tatarkou a posypeme nasekanou natí.
-
Podáváme s čerstvým pečivem.
-
Zeleninu lze libovolně doplňovat, např. sušená rajčata, olivy, žampiony….toto je jen základ. Není to nic světoborného, ale jako rychlá večeře či občerstvení pro náhlou návštěvu při hezkém naaranžování udělá radost…a v lednici jsou u nás tyto suroviny vždy v zásobě…
Poznámka od kuchařky
Doporučuji výborné a cenově dostupné zrající sýry v Lidlu (Camembert, Brie)
Kuchařka: isindy









