
- reklama -
Suroviny
8 porcí
- těstoviny
- nakládané okurky
- 50 dkg vepřového masa
- cibule
- 4 stroužky česneku
- sůl
- pepř
- kmín
- sladká paprika
- chilli
- mouka ( na zahuštění )
- 1 kostka masoxu
- plnotučná hořčice
Postup přípravy receptu
-
Do hrnce nalijeme trochu oleje, nakrájíme cibuli na jemno, maso odblaníme a nakrájíme na menší kousky, přidáme jemně nakrájený česnek. Přidáme sladkou papriku, kmín, chilli a vše na prudším ohni osmažíme.
-
Až se maso s cibulí zatáhne, zalijeme vodou a přidáme sůl, pepř , kostku masoxu , 2 a půl lžíce hořčice a v normálním hrnci vaříme 35 minut. Poté přidáme na hrubo nakrájené okurky .
-
Až okurky změknou, omáčku zahustíme moukou s vodou. Uvaříme těstoviny a podáváme.
Kuchařka: Nicole. P