
- reklama -
Suroviny
1 porce
- 50 g anglické slaniny (plátkové)
- 1 střední cibule
- 1 lžíce slunečnicového oleje
- 1/2 lžičky moučkového cukru
- dušené kysané zelí
Postup přípravy receptu
-
Anglickou slaninu nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na tenké proužky.
-
Na teflonové pánvi opečeme slaninu a poté jí vyndáme. Do stejné pánve nalijeme olej, na který přidáme nakrájenou a rozdělenou cibuli na proužky. Za stálého míchání smažíme. Jakmile cibule začne trochu zlátnout, tak jí poprášíme cukrem a dosmažíme do zlatova.
-
Na talíř dáme bramborové knedlíky, dušené kysané zelí, posypeme opečenou slaninou a cibulí.
Kuchařka: JanaB1









