
- reklama -
Suroviny
- 1 střední čínské zelí
- 1 větší mrkev
- 1/2 pórku
- 1 červená kapie
- 1 plechovka kukuřice
- 1 sáček vařené rýže
- tuňák ve vlastní šťávě
- sůl
- pepř
- 1 lžička salátových bylinek
- 3 lžíce zakysané smetany
- hlávkový salát (červený)
Postup přípravy receptu
-
Na drobno nakrájíme zelí, pórek a kapii.
-
Přidáme mrkev nastrouhanou na hrubé nudličky, kukuřici a vařenou rýži.
-
Přidáme sůl, pepř a bylinky.
-
Nakonec vše spojíme zakysanou smetanou.
Salát servírujeme na červený salát – nahoru dáme lžíci tuňáka.
Poznámka od kuchařky
Kdo chce, může zakysanou smetanu nahradit tatarkou.
Kuchařka: hanahcotton