Zeleninový salát s tuňákem a rýží

63
- reklama -

Suroviny

1 střední čínské zelí
1 větší mrkev
1/2 pórku
1 červená kapie
1 plechovka kukuřice
1 sáček vařené rýže
tuňák ve vlastní šťávě
sůl
pepř
1 lžička salátových bylinek
3 lžíce zakysané smetany
hlávkový salát (červený)

Postup přípravy receptu

  1. Na drobno nakrájíme zelí, pórek a kapii.

  2. Přidáme mrkev nastrouhanou na hrubé nudličky, kukuřici a vařenou rýži.

  3. Přidáme sůl, pepř a bylinky.

  4. Nakonec vše spojíme zakysanou smetanou.

    Salát servírujeme na červený salát – nahoru dáme lžíci tuňáka.

Poznámka od kuchařky

Kdo chce, může zakysanou smetanu nahradit tatarkou.