
- reklama -
Suroviny
            10 porcí
							
    
- 200 g barevné papriky
- 500 g rajčat
- 500 g salátové okurky
- 1 ks salát (ledový hlávkový čínský nebo polníček)
- 10 ks Hermelín
- 10 ks středních baget
- česnek podle chuti
- Ramu nebo Floru na smíchání s česnekem
- Na dochucení:
- olivový olej
- balzamikový ocet
- sůl
- pepř
- dresink a tatarka
Postup přípravy receptu
- 
Veškerou zeleninu pokrájíme na kostky, česnek utřeme a smícháme s máslem. 
- 
Bagetu rozkrojíme, potřeme česnekovým máslem a dáme zapéct pod gril. 
- 
Na talíř dáme salátový list, na něj na kraj rozložíme nakrájenou zeleninu a upravíme. 
- 
Bagetu vyjmeme a ogrilujeme Hermelín, nesmí vytéct. 
- 
Hermelín upravíme na zeleninu, přidáme bagetu a servírujeme. 
Poznámka od kuchařky
Je to kalkulace na 10 porcí, jak jsem ji připravoval pro restauraci, ale zmenšit ji není určitě problém.
Fotky jsou moje, fotil jsem to na jídelní lístek, tak žádná kopie.
            Kuchař: klukodvody
        
 
            