Zeleninový salát s chřestem

42
- reklama -

Suroviny

200 g zeleného chřestu
3 rajčata
150 g tvrdého sýru
rukola
1 paprika
2 vejce natvrdo
šťáva z 1 citronu
pepř
olivový olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Špargľu (chřest) uvaríme v pare.


    Zobrazit celý recept

  2. Na taniere rozložíme rukolu.

  3. Posypeme ju strúhaným syrom.

  4. Špargľu nakrájame na menšie kúsky a s mesiačikmi paradajok a pásikmi papriky rozložíme na rukolu.

  5. Olej vyšľaháme s korením, soľou a citrónovou šťavou a pokvapkáme po celom šaláte.

  6. Nakoniec obložíme kolieskami vajec.

Poznámka od kuchařky

Recept je z knihy Najedzte sa do štíhlosti.