Zeleninový hrnec

52
- reklama -

Suroviny
3 porce

4 brambory
2 male patizon
2 cibule
2 rajčata
5 stroužků česneku
150 g měkkého salámu
RŮŽIČKA kapusty (zelíčko)
1 zelenou papriku
půl žluté papriky
půl červené papriky
vegeta
1 cl mleté červené papriky
1 cl drceného kmínu
trochu vegety
sol
mletý pepř
olej

Postup přípravy receptu

  1. Zemiaky a patizony osupeme a nakrajame na kocky. Cibulu nakrajame na drobno a cesnak naplatkujeme. Ruzicky ocistime a narezeme na hlubiku do kriza, papriku a paradajky nakrajame na kocky.


    Zobrazit celý recept

  2. Na oleji oprazime cibulu a cesnak. Na olej pridame zemiaky, premiesame dobre so zakladom, po 10 minutach pridame patizon a kapusticky, znovu premiesame a pridame koreniny, podlejeme horucou vodou, po dalsich 10 min pridame paradajky.

  3. Ked budu zemiaky skoro makke, tak pridame udeninu a papriku. Paprika by mala byt makka, ale zaroven chrumkava.

Poznámka od kuchařky

Mala som uz iba ostatky patizonu, tak som ho nahradila cuketou.