Zeleninovo-sýrová omáčka k rýži nebo masu „pro nejmenší“

39
- reklama -

Suroviny

Mrkev
petržel
brokolice
měkký sýr(použila jsem trojúhelník Veselé krávy)
majoránka (bylinky)
máslo
Příloha:
Rýže (vařená s bylinkami nebo jakákoliv úprava masa vhodná pro malé dítě.)

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu nakrájíme na menší kousky a s bylinkami vaříme ve vodě do změknutí.


    Zobrazit celý recept

  2. Poté slijeme vodu tak, aby nám v hrnci trochu zůstala (aby nebyla omáčka moc řídká) a se sýrem rozmixujeme. Přidáme kousek másla a můžeme trošku dosolit.

Poznámka od kuchařky

Dnes jsem ji použila jako omáčku k rýži(bezmasé jídlo), zítra přidám foto, kdy omáčku použiji k masu s bramborovou kaší.

Omáčku nezahušťuji ničím, ale může se zahustit rýžovou kaší.