- reklama -
Suroviny
- Mrkev
- petržel
- brokolice
- měkký sýr(použila jsem trojúhelník Veselé krávy)
- majoránka (bylinky)
- máslo
- Příloha:
- Rýže (vařená s bylinkami nebo jakákoliv úprava masa vhodná pro malé dítě.)
Postup přípravy receptu
-
Zeleninu nakrájíme na menší kousky a s bylinkami vaříme ve vodě do změknutí.
-
Poté slijeme vodu tak, aby nám v hrnci trochu zůstala (aby nebyla omáčka moc řídká) a se sýrem rozmixujeme. Přidáme kousek másla a můžeme trošku dosolit.
Poznámka od kuchařky
Dnes jsem ji použila jako omáčku k rýži(bezmasé jídlo), zítra přidám foto, kdy omáčku použiji k masu s bramborovou kaší.
Omáčku nezahušťuji ničím, ale může se zahustit rýžovou kaší.
Kuchařka: misza