
- reklama -
Suroviny
6 porcí
- 2 lžíce oleje
- 1 cibule (na kostičky)
- 1/2 l rýže
- 1 l vývaru
- 1 mražená zeleninová směs s kukuřicí
- případně sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Přímo v nádobě remosky osmažíme na oleji cibuli, přidáme vypranou rýži, krátce orestujeme, přisypeme zeleninovou směs a zalijeme vývarem (já dělala z kostky – 3 zeleninové kostky na 1 litr horké vody). Případně dosolíme, dopepříme – dle chuti.
-
Přiklopíme víkem, pečeme do měkka (20 – 30 min). Podáváme posypané sýrem s čerstvou zeleninou.
Poznámka od kuchařky
Úplně jednoduchý recept, který s rodinou milujeme a nenašla jsem ho tu.
Lze dělat i v troubě v pekáčku, ale z remosky je nejlepší:-)
Kuchařka: luckymoon