- reklama -
Suroviny
- 1/2 cukety
- 1/2 patizonu
- 2 stroužky česneku
- 1 střední cibule
- špenát (zmražený)
- olivový olej
- 3 sáčky rýže
- sůl
- pepř
- kari
Postup přípravy receptu
-
Cuketu, patizon a cibulku nakrájíme na menší kousky. Česnek nakrájíme na slabé plátky a vše vložíme na pánev. Podlijeme olivovým olejem a smažíme do zlatova. Osolíme, opepříme podle chuti.
-
Mezi tím si uvaříme rýži. Scedíme ji a smícháme se zeleninovou směsí. Přidáme dvě lžičky kari a zamícháme.
-
Špenát si necháme rozmrazit a poté podusíme na pánvičce, kde jsme smažili zeleninu. Špenát podáváme buďto zvlášť a nebo ho můžeme do rizota zamíchat.
Kuchařka: NiCkHy