
- reklama -
Suroviny
- 1 cuketa
- ½ pórku
- 1 červená paprika
- 2 mrkve
- 2 stonky řapíkatého celeru
- 150 ml rajské šťávy
- 1 balíček zmraženého hrášku
- 1 balíček zmražených zelených fazolek
- 300 g podušených kuřecích paliček
- sojová omáčka
- balsamico
- vývar
- olivový olej
- sůl
- pepř
- bazalka
- 500 g uvařené rýže
Postup přípravy receptu
-
Všechnu zeleninu (kromě hrášku a fazolek) pokrájíme na kostičky, pórek pokrájíme na malá kolečka. Omytý pórek, mrkev a kostičky řapíkatého celeru restujeme na pánvi na olivovém oleji.
-
K zelenině přidáme pokrájené kousky podušených kuřecích paliček a zalijeme vývarem. Vsypeme kousky cukety a červených paprik, nasekanou bazalku a dál vše dusíme doměkka. Přilijeme 150 ml rajčatové šťávy.
-
Zamícháme, zakápneme sojovou omáčkou, opepříme, přidáme kapku balsamica a zamícháme. Nakonec vsypeme prohřát zmražený hrášek a zmražené zelené fazolky. Tuto zeleninovou směs s masem promícháme s uvařenou rýží (nebo podáváme zvlášť) a podle chuti okořeníme a podáváme.
Kuchařka: Ivace64









