- reklama -
Suroviny
4 porce
- 480 g červené řepy
- 10 g česneku (2 stroužky)
- 50 g cibule
- 80 g avokáda (1/2 avokáda)
- 80 g okurky
- 150 g rajčaty
- 0.5 g kmínu mletého (1/2 kl)
- olivový olej
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Řepu, rajčat, okurky, česnek, cibuli, avokádo omyjne nebo očistěte a poté vložte do mixéru.
-
Vše rozmixujte.
-
Podle toho jak hustou polévku chcete, dolijte vodu.
-
Přidejte sůl a pepř.
-
Polévku přelijte do misky nebo talíře, pokapejte olivovým olejem a ozdobte např. bazalkou.
Poznámka od kuchařky
RAW jídlo se jí zastudena nebo mírně ohřáté. Je to proto, že při teplotě nad 40°C veškeré enzymy zahynou.
Kuchařka: adela73