Zeleninová RAW polévka

44
- reklama -

Suroviny
4 porce

480 g červené řepy
10 g česneku (2 stroužky)
50 g cibule
80 g avokáda (1/2 avokáda)
80 g okurky
150 g rajčaty
0.5 g kmínu mletého (1/2 kl)
olivový olej
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Řepu, rajčat, okurky, česnek, cibuli, avokádo omyjne nebo očistěte a poté vložte do mixéru.


    Zobrazit celý recept

  2. Vše rozmixujte.

  3. Podle toho jak hustou polévku chcete, dolijte vodu.

  4. Přidejte sůl a pepř.

  5. Polévku přelijte do misky nebo talíře, pokapejte olivovým olejem a ozdobte např. bazalkou.

Poznámka od kuchařky

RAW jídlo se jí zastudena nebo mírně ohřáté. Je to proto, že při teplotě nad 40°C veškeré enzymy zahynou.

https://www.fajnejidlo.eu/recepty/recept.php?id=12…