
- reklama -
Suroviny
asi 6-7 menších sklenic
- 1 kg rajčat
- 0,5 kg cibule
- 3 větší jablka – nastrouhaná
- 6 čerstvých paprik
- 6 stroužků česneku
- 3 feferonky
- lžíce kari
- 2 lžíce soli
- 1 lžička pálivé papriky
- mletý pepř
- 200 ml cukru
- 100 ml octa
Postup přípravy receptu
-
Zeleninu pokrájíme na kostičky, přidáme zbylé suroviny a povaříme doměkka.
-
Ještě vřící naplníme do vysterilizovaných sklenic, zavíčkujeme a necháme vychladnout dnem vzhůru.
Zavařovat se prý nemusí, já to nerisknu – zavařím 25 min/85°C
Poznámka od kuchařky
Recept i se vzorkem jsem dostala od kamarádky.
Na topinkách chutná směs výtečně 🙂
Kuchařka: cathleen