Zeleninová příloha k masu, na topinky

61
- reklama -

Suroviny
asi 6-7 menších sklenic

1 kg rajčat
0,5 kg cibule
3 větší jablka – nastrouhaná
6 čerstvých paprik
6 stroužků česneku
3 feferonky
lžíce kari
2 lžíce soli
1 lžička pálivé papriky
mletý pepř
200 ml cukru
100 ml octa

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu pokrájíme na kostičky, přidáme zbylé suroviny a povaříme doměkka.

  2. Ještě vřící naplníme do vysterilizovaných sklenic, zavíčkujeme a necháme vychladnout dnem vzhůru.

    Zavařovat se prý nemusí, já to nerisknu – zavařím 25 min/85°C

Poznámka od kuchařky

Recept i se vzorkem jsem dostala od kamarádky.

Na topinkách chutná směs výtečně 🙂