
- reklama -
Suroviny
- 2 lžíce medu
- 4 lžíce kokosového oleje
- 3 lžíce arašidového másla
- 250 g ovesných vloček
- 3 lžíce lněných semínek
- 1 lžíce tykvových semínek
- 1 lžíce sekaných datlí
- 1 lžíce sekaných fíků
- olivový olej na vymaštění
Postup přípravy receptu
-
Rúru predohrejeme na 180°C.
-
V panvici za stáleho miešania rozpustíme med, kokosový olej a arašidové maslo.
-
Odstavíme z ohňa a pridáme zvyšné suroviny.
Dobre premiešame, kým nevznikne lepkavá zmes. -
Potom zmes natlačíme do olejom vymastenej formy asi na 1 cm vysoko. Pečieme v rúre do zlatohneda (asi 10 -15min).
-
Po upečení necháme úplne vychladnúť, až potom režeme na kocky cca 3×3 cm.
Poznámka od kuchařky
Kto chce, môže jeden koniec namočiť do čokolády.
Skladujeme vo vzduchotesnej nádobe. Vydržia asi týždeň.
Recept je z knihy Doktor šéfkuchár.
Kuchařka: tejaja









