- reklama -
Suroviny
1 porce
- 1 lžička olivového oleje
- 1/2 cibule
- stroužek česneku
- lžíce zázvoru
- 2 lžíce rajčatového protlaku
- 150 g cizrny
- sůl
- kurkuma
- lžíce bílého jogurtu
- snítka koriandru
Postup přípravy receptu
-
Cizrnu předem namočíme aspoň na 12 hodin a poté uvaříme doměkka.
-
Cibuli a česnek nasekáme na hrubo. Zázvor nakrájíme na malé hranolky.
-
Na pánvi rozehřejeme olej, zprudka osmažíme cibuli, česnek a zázvor. Zaprášíme kurkumou, přidáme protlak a společně chvilku restujeme. Přidáme uvařenou cizrnu a promícháme.
-
Servírujeme s jogurtem a snítkou koriandru.
Poznámka od kuchařky
Tento recept je i na mých stránkách http://www.jimechytre.cz/prispevky/zazvorova-cizrn…
Kuchařka: LuciePe