- reklama -
Suroviny
- 8 listů červeného zelí
- 800 g mletého masa
- 150 g eidamu
- 1/2 l vývaru
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 2 vejce
- majoránka
- sůl
- petrželka
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Mäso zmiešame so sekanou cibuľou, cesnakom, vajcami, sekanou vňaťou, ochutíme soľou, korením a majoránkou.
-
Listy sparíme v horúcej vode, naplníme plnkou a zabalíme. Vložíme do vymasteného pekáča, zalejeme vývarom a pečieme v rúre 30 minut.
-
Potom posypeme strúhaným syrom a dopečieme, kým sa syr nerozpustí. Podávame s upravenou červenou kapustou.
Poznámka od kuchařky
Zvyšok červenej kapusty narežeme na rezance. Na oleji opražíme cibuľu, vložíme kapustu, ochutíme rascou a soľou a podusíme na asi 15 min . Ochutíme cukrom a octom.
Kuchařka: tejaja