
- reklama -
Suroviny
    
- 1 balíček listového těsta
 - 2 uvařené brambory
 - 1 pórek
 - 150 g žampionů
 - 150 g hlívy
 - 120 g Feta sýr
 - 100 g Eidamu
 - 3 lžíce olivového oleje
 - 1 vejce
 - sůl
 - pepř
 - libovolné koření
 
Postup přípravy receptu
- 
Pórek a houby orestujeme na oleji. Vypneme sporák a přidáme nastrouhané brambory, oba sýry, vejce a koření. Promícháme.
 - 
Listové těsto rozválíme na ovál silný asi tři milimetry a do středu rozložíme připravenou směs a zabalíme.
 - 
Zabalený závin potřeme rozpuštěným máslem, nebo rozšlehaným vejcem. Pečeme na 180°C dozlatova.
 
            Kuchařka: aanet3
        
            








