
- reklama -
Suroviny
- 4 vepřové kotlety (plátky z krkovičky zhruba po 150 g)
- 100 g salám šunkový
- 100 g salám Vysočina
- 1/2 nadrobno nakrájené cibule
- 120 g Eidamu
- 3 hrsti strouhanky
- máslo
- zhruba 1,5 dl světlého piva
- 0,5 dl studené vody nebo vývaru
- sůl
- 3-4 střední stroužky česneku
- sójová omáčka
Postup přípravy receptu
-
Kotlety naklepeme, posolíme, potřeme česnekem.
-
V misce smícháme na kostičky nakrájené salámy a cibuli a poklademe na kotlety.
-
Přidáme eidam, hrst strouhanky a plátek másla.
-
Pečeme v troubě na plechu podlité pivem asi půl hodiny zakryté alobalem.
Kuchař: toprecepty.cz