
- reklama -
Suroviny
            4-5 porcí
							
    
- 500 g rybí filé
- 500 g brambor vařených ve slupce
- 1 lžíce oleje
- 3 vejce
- 2 lžíce mléka
- 50 g másla
- sůl
- pepř
- pažitka
Postup přípravy receptu
- 
Zemiaky narežeme na kolieska, filé na kocky. 
- 
Do vymasteného pekáča dáme polovicu zemiakov, osolíme, uložíme filé, tenké plátky masla, opäť osolíme a jemne posypeme korením na ryby. Zakryjeme zvyškom zemiakov. 
- 
Zalejeme vajíčkami rozšľahanými s mliekom a posekanou pažitkou. Pečieme na 180°C asi 35-40 minút. 
Poznámka od kuchařky
Recept je z knihy Recepty zo Života.
            Kuchařka: tejaja
        
 
            