
- reklama -
Suroviny
- asi 400 g drůbežích jater
- 50 g slaniny
- kousek tuku
- 4 vajíčka
- 120 ml smetany
- sůl
- pepř
- 1-2 cibule
- mletá paprika
Postup přípravy receptu
-
Slaninu pokrájíme na tenké plátky,opečeme je na pánvi.
-
Dno zapékací mísy vymažeme tukem,pak poklademe plátky slaniny.Posypeme mletou paprikou.
-
Na tuku na pánvi opečeme pokrájená játra.Po opečení je rozložíme do mísy na slaninu
-
.Rozšleháme si vajíčka se smetanou,osolíme je a opepříme.vaječnou směsí zalijeme játra a na ně naskládáme pokrájenou cibuli.
-
Zapékáme při 180°C asi 20-30min. Podáváme s restovanými brambory.
Kuchařka: Fokuska