
- reklama -
Suroviny
- 500 g brambor
- 350 g červené řepy
- 250 g žampionů
- 1 lžička bazalky
- 1 lžička tymiánu
- 3 stroužky česneku
- olej
- 100 g tvrdého sýra
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Do olejom vymasteného pekáčika dáme na kolieska nakrájané zemiaky. Osolíme, pokvapkáme olejom, posypeme bazalkou a tymiánom.
-
Na zemiaky dáme na kolieska nakrájanú ošúpanú cviklu. Opäť pokvapkáme olejom a potrieme prelisovaným cesnakom.
-
Poslednú vrstvu tvoria na plátky narezané šampiňóny.
-
Posypeme hrubou vrstvou nastrúhaného syra.
-
Zakryjeme alobalom a pečieme na 180°C 60 minút. Potom odkryjeme a ešte 5 min dopečieme.
Kuchařka: tejaja