- reklama -
Suroviny
- 4 kousky Pangasia
- 1 mrkev
- 1 petržel
- 100 g tvrdého sýra
- 1 vejce
- sůl
- koření na ryby
- hladká mouka
- olej na smažení
Postup přípravy receptu
-
Rybu necháme rozmrznout. Mrkev, petržel a sýr nastrouháme na jemno, promícháme a smícháme s celým vejcem. Porce ryby lehce osolíme, okořeníme a obalíme v mouce.
-
Na rozpáleném oleji z obou stran opečeme dozlatova, ze začátku prudce, pak pomalu. Opečené kousky ryby naskládáme na plech, na každý urovnáme zeleninovo-sýrovou hmotu.
-
Dáme na 15 minut zapéct do trouby pod gril, případně zapneme horní ohřev.
Poznámka od kuchařky
zdroj: www.recepty.cz
Kuchař: jirka66