
- reklama -
Suroviny
3+
- 3 rybí filé pangasius
- mražená zelenina – Francouzská směs
- mražené zelené fazolky
- 3 cherry rajčátka
- 2 menší cibule
- 4 vejce
- mléko
- trochu citronové šťávy
- nastrouhaný parmazán
- sůl
- koření na ryby
- máslo
Postup přípravy receptu
-
Cibule a rajčata nakrájíme na půlměsíčky, plátky filé z obou stran osolíme, okořeníme a pokapeme citrónovou šťávou.
-
Pekáč vymažeme máslem, do něj na cibuli položíme filety, posypeme mraženou zeleninovou směsí a sýrem.
-
Zalijeme rozšlehanými vejci s mlékem. Nahoru rozložíme rajčátka a posypeme zbytky nastrouhaného sýru.
Dáme zapéct při teplotě 200°C asi na 30 minut.
Kuchařka: Lenka Škulinová