- reklama -
Suroviny
- porcovaný kapr
- brambory
- cibule
- rajčata
- sůl
- červená paprika
- pepř
- koření Tandoori masala
- česnek
- olej na vymazání plechu
Postup přípravy receptu
-
Kapra naporcujeme, posolíme a posypeme kořením tandoori masala.
-
Na vymazaný plech olejem naskládáme nakrájené brambory, které osolíme, opepříme a posypeme červenou paprikou.
-
Brambory poklademe nakrájenou cibulí a krájeným česnekem.
-
Na cibuli položíme připravené porce kapra.
-
Nakonec vše poklademe nakrájenými rajčaty, která posolíme.
-
Na plech dáme alobal a dáme péct do rozpálené trouby na 30 minut. Kapr pustí šťávu. Po 30 minutách alobal odděláme a dalších 20-30 minut pečeme, aby vznikla křupavá kůrčička.
Kuchařka: hanahcotton