Zapečený bochníček

87
- reklama -

Suroviny
Podle velikosti chleba

jeden bochník chleba, velikost záleží na vás
anglická slanina
sýry dle vaší chuti
– prostě co dům dá

Postup přípravy receptu

  1. Chléb rozkrájíme na mřížku, ale ne úplně dokrojit, jen tak do 3/4, jinak by se rozpadl.

  2. A do těch škvírek pěkné nacpeme uzeniny, sýry, atd… Já dávám třeba – šunku, anglickou slaninu, suchý salám , klobásu, sušenou šunku, rajčata, papriku, cibuli, pórek, eidam, cheddar, nivu, hermelín… Pokaždé něco jiného.

  3. Hotový chléb dáme na plech, potřeme máslem nebo mlékem, stačí i voda. Přikryjeme alobalem a pečeme na střední teplotu tak 20 minut, potom odkryjeme a pečeme do křupava.

Poznámka od kuchařky

Děláme si s mužem na večer k televizi. Dáme chléb mezi sebe a utrháváme si – ňamka.