
- reklama -
Suroviny
12 ks
- 1 chlebíčková veka (já si jí upekla)
- 50 g anglické slaniny
- 100 g ochuceného mletého masa
- sýr Camembert
- 50 g strouhaného eidamu
- máslo (nebo perla ap.)
- 1 velké rajče
- petrželka kudrnka
Postup přípravy receptu
-
Chlebíčkovou veku si nakrájíme, tence namažeme máslem, na máslo lžíci mletého masa, taky natřeme.
-
Pokračujeme plátkem anglické slaniny, pokud je moc dlouhá, dáme půlku, na ní plátek rajčete, plátek Camembertu, navrch posypeme strouhaným Eidamem a posypeme nakrájenou petrželkou nadrobno.
-
Večky poskládáme na plech s pečícím papírem, dáme do vyhřáté trouby a zapečeme dorůžova, aby sýr roztekl, asi 10-15 minut.
Poznámka od kuchařky
Dneska vymyšlená večeře. Veček bylo 12 kusů a není nic, tak je to jasný-dobrůtka.
Kuchařka: Bibinka