- reklama -
Suroviny
2 porce
- 6 nových brambor
- cibule
- pórek
- hermelín
- sojové maso
- trocha oleje
- bujón
- zelenina na přílohu
Postup přípravy receptu
-
Brambory omyjeme, necháme slupku. Doprostřed uděláme díru (mám na to vykrajovací jehlu, jde to s ní skvěle), nebo vydlábneme.
-
Sojové maso uvaříme ve vodě s trochou bujonu, nejlépe bez glutamátů. Dala jsem Würzel. Potom scedíme, a umeleme.
-
Přidáme na drobno nakrájenou cibuli, pórek a hermelín. Vše promícháme.
-
Plníme brambory, které naskládáme do kastrůlku, zakápneme olejem a přikryté pokličkou pečeme až jsou brambůrky měkké.
-
Dáme na talíř a dozdobíme čerstvou zeleninou, kterou máme rádi.
Kuchařka: Zauberin