
- reklama -
Suroviny
1 porce
- 1-2 červené špičaté papriky kapie
- 1-2 balení Mozzarelly (podle toho, kolik sníme na jednu papriku 1 Mozzarella)
- olivový olej
- oregáno
- 2-3 černé olivy
- 1 větší stroužek česneku
Postup přípravy receptu
-
Papriky podélně přepůlíme, zbavíme jadřinců. Z obou stran je pomažeme olivovým olejem, mírně osolíme.
-
Do každé poloviny naplátkujeme zhruba polovinu Mozzarelly a zasypeme směsí oregana a česneku.
-
Nakonec posypeme nadrobno nakrájenými olivami.
-
Do pánve dáme asi lžíci olivového oleje a prudce jej rozpálíme.
-
Na rozpáleném oleji opékáme papriky asi 12 minut, během opékání ubereme plamen a přikryjeme poklicí.
-
Hotovou papriku můžeme podle chuti ještě dosolit.
Poznámka od kuchařky
Zdroj-Magazín Albert-mnou mírně upraveno.
Podle krevní skupiny tohle všechno můžu..proč to nevyužít?:-))
Kuchařka: JanaDorazinova