
- reklama -
Suroviny
    
- 600 g mletého vepřového masa
- 4 stroužky česneku
- sůl
- pepř
- 1-2 PL solamylu (nebo hrubé mouky)
- 4-6 kostek mraženého špenátu
- sádlo
- 1 cibule
- 1/2 pórku
- strouhaná mozzarella
- 1 PL hořčice
Postup přípravy receptu
- 
Na sádle zpěníme pokrájenou cibulku, vložíme špenátové kostky, necháme je rozpustit. Zamícháme, přidáme česnek, sůl, pepř a dusíme doměkka. 
- 
Podušený špenát vmícháme k mletému masu, přidáme solamyl, vejce, opět promícháme a tvoříme kuličky, do kterých uděláme malý důlek. 
- 
Kuličky dáme na plech do alobalu. Alobal dobře uzavřeme. Na plech přidáme trochu vody a oleje a pečeme v rozehřáté troubě cca 25 minut. Po této době vyjmeme kuličky z alobalu a vložíme je zpět na plech. 
- 
Do důlků pečených kuliček vsypeme pokrájený pórek, půl lžičky mozzarelly a zapečeme dozlatova. 
            Kuchařka: Ivace64
        
