
- reklama -
Suroviny
- 2 větší kuřecí prsa
- gnocchi
- dcl smetany
- 2 dcl kuřecího vývaru
- hrst strouhané nivy
- hrst strouhaného parmazánu
- hrst strouhaného čedaru
- sušená rajčata v oleji
- asi 50 g sušené šunky
- sůl
- pepř
- 2 stroužky česneku
- petrželka
Postup přípravy receptu
-
Nejprve restujeme maso, které jsem nakrájela na medailonky a okořenila.
-
Pak maso vyjmeme a do výpečku dáme na plátky česnek, restujeme opět a zalijeme vývarem.
-
Přidáme sýry a necháme rozpustit.
-
Nakonec přilijeme smetanu, krátce povaříme a vypneme.
-
Gnochi uvaříme dle návodu.
-
Připravíme si zapékací mísu, kterou si vymažeme olejem.
-
Na dno dáme gnochi, pak maso, nakrájené rajčata, natrhanou šunku a zalijeme omáčkou. Vše ještě dosolíme a opepříme.
-
Posypeme posekanou petrželkou. Nahoru dáme ještě gnochi a zapečeme.
Kuchařka: terezicka1









